Të gjitha kategoritë
Raste Studimore

Raste Studimore

E vendosur në Atlanta, GA, Shtetet e Bashkuara, SHASH është një markë që ofron produkte luksoze të punuar me dorë për meshkuj. Portofoli i produkteve të saj përfshin produkte për kujdesin e flokëve, për trupin, për mjekrën dhe për rruajtjen.

Shtëpi> Raste Studimore

Sfondi i klientit

E vendosur në Atlanta, GA, Shtetet e Bashkuara, SHASH është një markë që ofron produkte luksoze të punuar me dorë për meshkuj. Portofoli i produkteve të saj përfshin produkte për kujdesin e flokëve, për trupin, për mjekrën dhe për rruajtjen.

padefinuar

Sfida

Si një markë luksoze që ofron produkte të kujdesit personal për burrat, SHASH dëshironte të gjente një paketim dytësor të përshtatshëm për vajin e tij para rruajtjes për burra. Paketimi kishte për qëllim të tregonte thjeshtësinë dhe elegancën e markës, si dhe vrazhdësinë e konsumatorëve të saj meshkuj. Në të njëjtën kohë, SHASH donte që kjo paketë të pasqyronte njohjen dhe synimin e tij për zhvillim të qëndrueshëm.

Zgjidhja

Gjatë punës me ekipin e SHASH, të dyja palët vendosën të përdorin tuba letre si ambalazh të jashtëm të këtij produkti vaji. Materialet e kartonit të riciklueshëm të letrës dhe boja e shëndetshme e sojës që përdoret në printim do të pasqyronin mirë konceptin e mbrojtjes së mjedisit të SHASH. Letra Kraft me printim të thjeshtë e përdorur si mbështjellës letre do të tregonte thjeshtësinë, elegancën dhe vrazhdësinë mashkullore që marka duhet të ndjekë.

Rezultati

Ky paketim tub letre demonstron në mënyrë të përkryer vlerën e markës dhe atributet e SHASH. Ka të njëjtën ndjenjë të punuar me dorë si produktet e tyre. Paketimi me tub letre jo vetëm që mund të mbrojë produktet delikate në raftet e transportit dhe shitjes me pakicë, por edhe ta bëjë më të lehtë mbajtjen gjatë udhëtimit. Ky vaj para rruajtjes ka rritur shitjet me paketimin e tij të jashtëzakonshëm. Që nga themelimi i SHASH, ato kanë përjetuar rritje të shpejtë. Paketimi i mirë i produktit luan një rol të rëndësishëm.

Le të fillojmë në tuaj
tub letre PROJEKT.
Merrni një Cituar