Të gjitha kategoritë
Rreth nesh

Kompania jonë

Duke u shërbyer me krenari markave në mbarë botën me ekspertizë dhe produkte tub letre me cilësi premium që nga viti 2005.

Shtëpi> Rreth nesh

Company Overview

Në HC PACKAGING, ne dimë të bëjmë paketim të mirë për klientët tanë. Tubi letre me cilësi të lartë është një zgjedhje e mirë. Që nga fillimi, kur ngritëm fabrikën tonë të parë të paketimit në Shangai në 2005, ambicia jonë është të bëhemi një nga ofruesit më të mirë të zgjidhjeve të paketimit. Në ditët e sotme ne kemi 1 qendër R&D, 2 qendra shitjesh globale dhe 3 fabrika, të cilat punësojnë më shumë se 300 punonjës.

Me pajisjet tona të avancuara, teknologjinë e shkëlqyer të prodhimit dhe angazhimin e palëkundur ndaj cilësisë, HC PACKAGING ka qenë gjithmonë në krye të projektimit dhe prodhimit të tubave të letrës. Dizajni profesional, kampionimi i shpejtë, dorëzimi në kohë dhe shërbimi pas shitjes pa shqetësime kanë fituar gjithnjë e më shumë njohjen e klientëve.

Company Overview

  • 2005

    Fabrika e Shangait

  • 2013

    Fabrika e Jiangsu

  • 2018

    Faktori i Vietnamit

20 VJET

Paketimi HC ka ekspertizë në një gamë të gjerë produktesh dhe fokusohet në dizajnimin dhe prodhimin në të gjitha kategoritë e paketimeve të shumta. Krijimi i një dizajni tërheqës paketimi që i përshtatet produktit, qëndron në raftet e mbushura me njerëz është aspirata jonë origjinale

I BESUAR NGA BRENDET GLOBALE

MARKA
Le të fillojmë në tuaj
tub letre PROJEKT.
Merrni një Cituar