Të gjitha kategoritë
Produkte sipas Industrisë

Browse Products by Industri

Paper tube packaging has been widely used in beauty & cosmetics, food, electronics,gifts, and many other fields. Browse what we produce and get innovated now!

Shtëpi> Produkte sipas Industrisë

Bukuri & Kozmetikë

Tuba letre të bëra me porosi si paketim parësor për balsam buzësh, deodorant ose buzëkuq, si dhe paketim dytësor për produktet dhe kompletet e grimit.

Ushqim & Pije

Tubat prej letre të kategorisë ushqimore janë gjithmonë një zgjedhje e mirë për të paketuar ushqime si patate të skuqura, çaj, biskota ose suplemente ushqimore. Ato gjithashtu ofrojnë mbrojtje të shkëlqyer për shishet e verës gjatë transportit.

Lodra & Lojra

Tubat e letrës të riciklueshme janë një zgjidhje perfekte për të paketuar lodrat e fëmijëve, pajisje për vizatim dhe pikturë, si dhe pajisje për lojëra.

Dhuratë dhe Artizanat

Tubat prej letre ofrojnë një zgjidhje të mahnitshme për paketimin e dhuratave dhe veprave artizanale. Forma e cilindrit, e plotësuar me dekorime të dizajnuara dhe të bëra me kujdes, përcjell në mënyrë perfekte kuptimin e dhuratës.

Pajisjet e kujdesit personal dhe fitnesit

Tubat e personalizuara të letrës janë një opsion i përsosur paketimi për produktet e kujdesit të dhëmbëve, flokëve ose trupit, si dhe pajisje sportive dhe fitnesi. Ato janë të sigurta për ruajtje dhe të lëvizshme për t'u mbajtur.

Elektronikë

Tubat e letrës me porosi janë një nga zgjidhjet më të mira të paketimit për produktet elektronike, si pajisjet WIFI, altoparlantët me valë, orët inteligjente, kufjet, kabllot USB, etj.

Transporti

Tubat letre të bëra me porosi janë gjithmonë ideale për dërgimin e ftesave të dasmës, planeve, diplomave dhe sendeve të tjera që janë të shtrenjta ose të vështira për t'u dërguar.

Le të fillojmë në tuaj
tub letre PROJEKT.
Merrni një Cituar