Të gjitha kategoritë
Kontaktoni

Kontaktoni

Thjesht shkruani kërkesat tuaja specifike apo edhe vetëm një ide për tubat tuaja letre dhe na dërgoni. Ekipi ynë i ekspertëve është gati për t'ju ndihmuar ta zhvilloni atë për ju në kohën e duhur.

Shtëpi> Kontaktoni

Vendndodhjet e qendrave të prodhimit

HC PACKAGING u themelua në Shangai në 2005 si një prodhues profesionist i paketimit. Që atëherë, ne kemi arritur përparime monumentale në industri dhe tani qendrat tona të prodhimit janë të vendosura si në Kinë ashtu edhe në Vietnam duke ofruar një kapacitet të shkëlqyer prodhimi.

KONTAKT INFO