Të gjitha kategoritë
Elektronikë

Elektronikë

Bespoke paper tubes are one of the best packaging solutions for electronic products, such as WIFI devices, wireless speakers, smart watches, earphones, USB cables, etc.

Shtëpi> Produkte sipas Industrisë > Elektronikë

Bukuri & Kozmetikë

Tuba letre të bëra me porosi si paketim parësor për balsam buzësh, deodorant ose buzëkuq, si dhe paketim dytësor për produktet dhe kompletet e grimit.

Ushqim & Pije

Food-grade paper tubes are always a nice choice to pack food like chips, tea, cookies, or nutritional supplements. They also provide excellent protection for wine bottles during transportation.

Lodra & Lojra

Tubat e letrës të riciklueshme janë një zgjidhje perfekte për të paketuar lodrat e fëmijëve, pajisje për vizatim dhe pikturë, si dhe pajisje për lojëra.

Dhuratë dhe Artizanat

Tubat prej letre ofrojnë një zgjidhje të mahnitshme për paketimin e dhuratave dhe veprave artizanale. Forma e cilindrit, e plotësuar me dekorime të dizajnuara dhe të bëra me kujdes, përcjell në mënyrë perfekte kuptimin e dhuratës.

Personal Care & Fitness Supplies

Customized paper tubes are a perfect packaging option for products of tooth, hair, or body care, as well as sports and fitness supplies. They're safe for storage and portable to carry.

Elektronikë

Bespoke paper tubes are one of the best packaging solutions for electronic products, such as WIFI devices, wireless speakers, smart watches, earphones, USB cables, etc.

Transporti

Tailor-made paper tubes are always ideal for mailing wedding invitations, blueprints, diplomas, and other items that are expensive or hard to ship.

Le të fillojmë në tuaj
tub letre PROJEKT.
Merrni një Cituar